Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară.

Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară.

Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară. Avertisment grav al fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu. El anunta ca viitorul democratic al Romaniei este intr-un mare pericol.

„Il urmaresc pe Dragnea. Si-a dat jos masca. Asta ca sa stiti ce urmeaza. O lepra din Teleorman a pus mana pe tara. As vrea sa va spun si azi ca sunt optimist si vom mai avea alegeri libere, dar nu pot”, a scris Lazaroiu pe Facebook.


Dragnea a avut un discurs extrem de violent, joi seara, dupa vizita efectuata de Klaus Iohannis la sediul Guvernului. El a amenintat companiile romanesti si a anuntat ca ordonanta lui Teodorovici va fi adoptata in sedinta de vineri a Executivului.

„Am vazut, am citit reactii din partea unora sau a altora, inclusiv din partea unor mari companii. Eu ii sfatuiesc, ii avertizez sa inceteze sa mai santajeze statulul roman. Statul roman nu e un sat fara caini si nici nu e un stat la cheremul unor companii. E o OUG care are in vedere o situatie mai buna din punct de vedere al aprovizionarii cu energie atat pentru cetateni pentru consumul casnic”, a declarat Liviu Dragnea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”