Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară.

Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară.

Fost consilier prezidențial: Dragnea și-a dat jos masca. O lepră din Teleorman a pus mâna pe țară. Avertisment grav al fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu. El anunta ca viitorul democratic al Romaniei este intr-un mare pericol.

„Il urmaresc pe Dragnea. Si-a dat jos masca. Asta ca sa stiti ce urmeaza. O lepra din Teleorman a pus mana pe tara. As vrea sa va spun si azi ca sunt optimist si vom mai avea alegeri libere, dar nu pot”, a scris Lazaroiu pe Facebook.


Dragnea a avut un discurs extrem de violent, joi seara, dupa vizita efectuata de Klaus Iohannis la sediul Guvernului. El a amenintat companiile romanesti si a anuntat ca ordonanta lui Teodorovici va fi adoptata in sedinta de vineri a Executivului.

„Am vazut, am citit reactii din partea unora sau a altora, inclusiv din partea unor mari companii. Eu ii sfatuiesc, ii avertizez sa inceteze sa mai santajeze statulul roman. Statul roman nu e un sat fara caini si nici nu e un stat la cheremul unor companii. E o OUG care are in vedere o situatie mai buna din punct de vedere al aprovizionarii cu energie atat pentru cetateni pentru consumul casnic”, a declarat Liviu Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...