Fost general SIE despre Black Cube: Asistăm la un RĂZBOI FRATRICID între două SERVICII SECRETE! Avertisment SUMBRU!

Fost general SIE despre Black Cube: Asistăm la un RĂZBOI FRATRICID între două SERVICII SECRETE! Avertisment SUMBRU!

Asistăm la un război fratricid între două servicii secrete românești, spune un fost general SIE pentru Comisarul.ro întrebat despre scandalul Black Cube. Tot el mai spune că are sentimentul că președintele este depășit, deocamdată, de situație dată fiind anvergura fără precedent pe care au luat-o evenimentele. Scandalul Black Cube ar putea duce, în final, la o vânătoare de vrăjitoare atât în SRI cât și în SIE, fapt care ar submina capacitatea acestor servicii de a mai furniza date credibile atât factorilor de răspundere ai țării cât și partenerilor strategici. 

Fostul general SIE atrage atenția asupra implicării în acest scandal a unor foști șefi ai Mossad în condițiile în care mari oameni de afaceri israelieni sunt cercetați în lipsă de instituții anticorupție românești pentru fapte deosebit de grave. Oameni de afaceri care refuză să se supună legilor și rigorilor statului român. Este, din păcate, spune fostul general SIE, consecința nefastă a unor acte de corupție tolerate ani de zile atât la nivelul unor decidenți SRI cât și la nivelul unor decidenți SIE. El spune că Daniel Dragomir ar trebui judecat pentru înaltă trădare în cazul Black Cube. La fel și celelalte persoane implicate în acțiunea de subminare a statului.

Președintele, spune fostul general, ar trebui să dea dovadă de fermitate extremă în aceste momente și să ceară DIICOT urgentarea soluționării dosarului. Orice zi care trece are darul de a amplifica vânătoarea de vrăjitoare și de a crea confuzie și iritare în rândul românilor.

Fostul general mai lansează și un avertisment sumbru, legat de un nou scandal pregătit în laboratoarele serviciilor secrete aflate acum în război: macularea lui Dacian Cioloș!


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...