Fost ministru PSD: familiile primesc 4.000 de lei pentru a-și declara rudele moarte de COVID

Fost ministru PSD: familiile primesc 4.000 de lei pentru a-și declara rudele moarte de COVID

Ilan Laufer a fost ministru pentru mediu de afaceri comerț și antreprenoriat timp de șase luni, între 29 iunie 2017 și 29 iunie 2018. El susține, fără a prezenta vreo probă, că familiile sunt plătite pentru a-i declara pe cei dragi decedați de COVID.

„Câți oameni mai trebuie să moară ca să plece acest Guvern?

Domnule Ministru Nelu Tătaru, dacă aceste informații sunt corecte, demisia dvs. imediată ar fi prea puțin. Ar trebui, odată cu dumneavoastră, să plece tot Guvernul Orban PNL acasă, cu brățara statului de drept la mână.

În ultima săptămână am primit informații din mai multe surse credibile și diferite, conform cărora există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19”, spune fostul ministru care, între 2013 și 2014 l-a consiliat și pe Ponta pe teme precum IMM, turism, afaceri.

Un utilizator, Adrian îi pune, pe Facebook, o întrebare de bun simț: „Adica vreti sa spuneti ca motivul decesului este stabilit de catre familie?! Am avut si eu decese in familie si medicul a stabilit cauza”.

După postarea de mai sus, Laufer ne-a anunțat că „Vă salut, dragi prieteni. De la ora 19:00 ne vedem în direct la România TV. Va doresc o duminica frumoasa.” Probabil pentru a susține aceleași teorii ale conspirației.

Mereu alături de Ponta

Laufer se alături, astfel, altor politicieni precum Ponta sau Tăriceanu care cred că infecțiile de coronavirus sunt mult mai puține sau nu există fără să aducă niciun argument de natură știință și în pofida numeroaselor avertismente ale medicilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale