Fost polițist, găsit mort în apartamentul său din București cu o rană în zona gâtului

Fost polițist, găsit mort în apartamentul său din București cu o rană în zona gâtului

Un fost polițist, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit decedat în apartamentul său din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul are o rană în zona gâtului.

Din primele informații în această cauză nu sunt suspiciuni de omor, până la acest moment, fostul polițist fiind cunoscut cu afecțiuni medicale. Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi sinucis.

”La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare