Fost polițist, găsit mort în apartamentul său din București cu o rană în zona gâtului

Fost polițist, găsit mort în apartamentul său din București cu o rană în zona gâtului

Un fost polițist, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit decedat în apartamentul său din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul are o rană în zona gâtului.

Din primele informații în această cauză nu sunt suspiciuni de omor, până la acest moment, fostul polițist fiind cunoscut cu afecțiuni medicale. Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi sinucis.

”La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...