Fost secretar de stat PSD, avere nejustificată de 800.000 de lei

Fost secretar de stat PSD, avere nejustificată de 800.000 de lei

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Dragoș Virgil Titea, fost Secretar de stat la Ministerul Transporturilor și actual Director la Direcția Juridică și Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA, conform unui comunicat transmis de ANI.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către TITEA DRAGOȘ-VIRGIL împreună cu familia, în perioada exercitării funcțiilor publice de secretar de stat și director”, se arată în comunicatul citat.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către TITEA DRAGOȘ-VIRGIL, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice de secretar de stat”, mai transmite ANI.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...