Fosta cumnată a lui Michael Schumacher, renegată de fiul ei. Care este motivul

Fosta cumnată a lui Michael Schumacher, renegată de fiul ei. Care este motivul

Cora Schumacher, în vârstă de 46 de ani, care a fost căsătorită cu Ralf Schumacher, și-a deschis un cont pe o aplicație destinată exclusiv conținutului pentru adulți.

Cora Schumacher a ales să-și vândă imaginea. Foto Facebook

Cora și Ralf Shumacher, fost pilot de Formula 1, au fost căsătoriți între 2001 și 2015. Ei au un fiu, de 22 de ani, care recent și-a sărbătorit ziua de naștere.

La petrecere au venit doar tatăl său și iubita lui, Vivien, nu și mama sa, Cora. Aceasta a dezvăluit că în prezent nu mai are niciun contact cu fiul ei și chiar a fost blocată de acesta pe rețelele de socializare.

„Eu și David nu vorbim în acest moment. Sunt blocată peste tot din nou. Acest lucru este foarte dureros pentru mine. Este copilul meu și cred că fiecare femeie care se află într-o astfel de situație mă poate înțelege.A trecut peste un an de când am putut să-l văd și să vorbesc cu el. Mi s-a permis să vin o dată la o cursă anul trecut. Încă mă doare foarte mult că băiatul meu s-a îndepărtat atât de mult de mine după divorț. Nu știu de ce”, a spus Cora Schumacher, potrivit Bild, scrie gsp.ro.

Cora a mai spus că i-ar fi plăcut să-i ureze „La mulți ani” lui David, dar nu a putut să-i trimită nici măcar un mesaj pe WhatsApp.

„Aș vrea să îi spun cât de mândră sunt de el și că îl iubesc din toată inima. El este fiul meu, singurul meu copil. Voi fi mereu alături de el. Indiferent când. Mă poate suna oricând".

Se pare însă că îndepărtarea familiei de ea are legătură cu faptul că și-a făcut cont pe rețeaua pentru adulți

La mijlocul lunii iulie, Cora Schumacher a dezvăluit că și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți. Pentru ca fanii să-i vadă conținutul, trebuie să plătească un abonament lunar de 29 de dolari. În primele 24 de ore, fosta cumnată a lui Michael Schumacher a câștigat nu mai puțin de 10.000 de dolari, potrivit news.de.

Pagina mea va fi semnificativă, dar va rămâne cu siguranță estetică. Îmi iubesc corpul și de ce nu aș putea să împărtășesc asta cu ceilalți? Asta nu ar trebui să fie o problemă de când am pozat în Playboy.

Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea. De ce nu aș putea să împărtășesc o fotografie sau două topless cu publicul”, spunea Cora Schumacher, potrivit Bild, în urmă cu câteva luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat