Fosta iubită a lui Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide

Fosta iubită a lui Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide

Fosta iubită a actorului american Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide în casa sa, în septembrie 2015, în urma unei supradoze de medicamente, în respectivul bilet, obţinut de revista People, aceasta motivându-şi gestul şi cerându-i iertare lui Carrey.

Fosta iubită a lui Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide

Potrivit autopsiei conduse pe corpul fostei prietene a lui Jim Carrey, Cathriona White s-a sinucis în urma unei supradoze de medicamente. Aceasta, de profesie make-up artist, în vârstă de 30 de ani, care a avut o relaţie cu certuri şi împăcări cu Carrey a lăsat un bilet de adio în care îi cerea iertare actorului, potrivit contactmusic.com.

În biletul obţinut de revista People apăreau cuvintele: “Am petrecut trei zile cu neîncrederea că nu eşti aici cu mine. Pot supravieţui cu inima frântă şi pot să încerc să pun piesele înapoi. Aş putea, doar că nu mai am puterea să o fac de data asta. Îmi pare rău că ai simţit că nu am fost alături de tine. Am încercat să îţi dau ceea ce e mai bun din mine.”

În acelaşi bilet, White a menţionat apoi planurile înmormântării sale, adăugând: “Nu prea cunosc detalii referitoare la înmormântare sau lucruri de genul ăsta. Tu eşti familia mea aşa că orice vei alege va fi în regulă”.

Fosta iubită a lui Jim Carrey ţi-a încheiat mesajul prin cuvintele: "Te rog iartă-mă. Nu pot trăi în această lume”, înainte de a-l semna cu numele de "Dewdrop," porecla pe care i-a dat-o Carrey .

Raportul toxicologic a demonstrat că White avea în organism, la momentul decesului său, un cocktail de medicamente.

De asemenea, Carrey i-a trimis un SMS lui White înaintea ca aceasta să se sinucidă, întrebând-o dacă ştia unde sunt medicamentele sale prescrise de doctor care lipseau din casă. White nu i-a răspuns mesajului trimis de actor. Când aceasta a fost găsită în casa sa şi s-a constatat decesul, unele surse menţionau că în jurul ei se aflau mai multe recipiente de medicamente.

La data morţii prietenei sale, Carrey a emis un comunicat de presă afirmând: “Sunt şocat şi întristat de moartea iubitei mele Cathriona. Era o floare irlandeză delicată şi amabilă, prea sensibilă pentru acest pământ, pentru care să iubeşti şi să fii iubit însemna totul”.

"Inima mea este alături de familia şi prietenii ei şi de toţi aceia care au iubit-o şi au ţinut la ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger", a continuat actorul. Acesta s-a deplasat ulterior în satul din care provenea White, Cappawhite, Co Tipperary, şi a deschis coloana mortuară.

Cathriona White şi Jim Carrey aveau din anul 2012 o relaţie ce a fost marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Actorul în vârstă de 53 de ani ar fi părăsit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

În 2014, actorul canadian Jim Carrey, care a fost căsătorit de două ori, spunea că nu se va mai căsători "din proprie iniţiativă" pentru a treia oară, chiar dacă va întâlni femeia perfectă.

Starul canadian a fost căsătorit cu Melissa Womer pentru opt ani, din 1987 până în 1995, şi cu Lauren Holly pentru un an, în perioada 1996 - 1997. Apoi, actorul a avut o relaţie cu actriţa Jenny McCarthy timp de cinci ani, înainte de despărţirea lor din 2010.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu". Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber", "The Truman Show", "Eu, cu mine şi Irene", "Dumnezeu pentru o zi" şi "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria