Fosta Miss Ucraina s-a refugiat în România

Fosta Miss Ucraina s-a refugiat în România

Helen Gydyrym, una dintre cele mai cunoscute top-modele din Ucraina, a fugit din calea războiului și s-a refugiat într-un oraș din România.

Tânăra în vârstă de 33 de ani a scris pe pagina de Facebook, în urmă cu șase zile, că a trebuit să fugă din calea războiului alături de copiii ei, dar că este în siguranță acum: "Nu voi putea să mă întorc prea curând în țara mea iubită", a scris Gydyrym, într-un mesaj către prietenii străini.

„Ma descurc eu, personal nu am nevoie de ajutor! Nu-mi mai trimiteți numerele voastre de telefon și emoticoane! V-a plăcut să urmăriți poveștile mele pozitive, zâmbetul și pozele mele frumoase. Cu cât se va termina mai repede războiul rușilor în Ucraina, cu atât mai repede mă voi întoarce fericită online. Deci ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani pentru a ne sprijini armata! Amin! Amin!”, a scris top-modelul pe Facebook .

Potrivit jurnalistului Viorel Ilișoi, Helen Gydyrym, care locuia în Odesa, este adăpostită la Botoșani, în casa unui prieten ziarist.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

3 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

4 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

5 „Am elimina toate trupele rusești din Ucraina și toate navele lor din Marea Neagră”. Un general american dezvăluie cum ar răspunde NATO dacă Putin va …