Fosta soție a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA în dosarul RISE Project (surse)

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA în dosarul RISE Project (surse)

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost audiată, marți, la DNA în dosarul în care sunt cercetate posibile fapte semnalate și de investigația RISE Project, informează surse judiciare.

Potrivit acestora, Prodana a fost audiată în calitate de martor.

Pe 7 iulie, Direcția Națională Anticorupție a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem , sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, în legătură cu o parte din dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relații de la autorități din Brazilia.

"O parte dintre aspectele conținute în investigația jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (față de fapte) sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției. După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relații de la autoritățile naționale și de la autoritățile din Brazilia", arăta DNA într-un comunicat transmis AGERPRES.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”