Foști șefi ai CIA și NATO se întâlnesc în România pentru a discuta despre securitate

Foști șefi ai CIA și NATO se întâlnesc în România pentru a discuta despre securitate

Un fost director al CIA și un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor foști oficiali de rang înalt pe 4 și 5 mai la București, pentru a discuta o gamă largă de probleme de la migrație la terorism, scrie joi Daily Mail, care preia agenția Associated Press.

Generalul american în retragere, Philip M. Breedlove

Reuniunea organizată de think-tank-ul românesc Strategikon se va concentra de asemenea asupra populismului și deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat trimis joi Associated Press, discuții vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperări în domeniul securității cu sectorul privat și cadrele universitare.

Fostul director al CIA David Petraeus și generalul american în retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbări radicale la NATO pentru a face față noii amenințări reprezentate de Rusia și amenințării extremismului islamic armat în Orientul Mijlociu și Africa, vor participa la reuniune.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”