Fostul consilier al lui Gelu Oltean, audiat la DNA în dosarul DIPI

Fostul consilier al lui Gelu Oltean, audiat la DNA în dosarul DIPI

Corneliu Alexandru, fostul consilier al lui Gelu Oltean, a fost audiat luni de procurorii DNA în dosarul privind cheltuirea fondurilor operative DIPI.

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi primit, în perioada în care a fost consilier al lui Gelu Oltean, cel care a condus Direcția de Informații și Protecție Internă, un telefon mobil cumpărat din fondurile operative cheltuite ilegal de conducerea DIPI.

Aceleași surse au susținut că Alexandru le-ar fi declarat procurorilor că nu are cunoștință de modul în care a fost achiziționat telefonul și că aparatul a fost predat la plecarea sa din structură.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!