Fostul deputat Cristian Boureanu și fiica sa, duși la Poliție după un conflict (surse)

Fostul deputat Cristian Boureanu și fiica sa, duși la Poliție după un conflict (surse)

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Poliție, luni, după un conflict pe care l-a avut în București cu fiica sa minoră, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constatat că cele două persoane sunt tată și fiică, iar conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Cei doi au fost conduși la secția de poliție pentru stabilirea situației.

Potrivit acelorași surse, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

Din primele informații a reieșit că Boureanu nu ar fi depus anterior o sesizare cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /