Fostul iubit al Prinţesei Diana James Hewitt, voluntar civil în Ucraina

Fostul iubit al Prinţesei Diana James Hewitt, voluntar civil în Ucraina

James Hewitt, fostul iubit al Prinţesei Diana, în vârstă de 64 de ani, s-a angajat ca voluntar civil, în Ucraina, pentru a ajuta populația.

James Hewitt FOTO Getty Images

Înainte de a pleca ca voluntar, Hewitt a înfiinţat la începutul acestui an o organizaţie nonprofit pentru a ajuta persoanele vulnerabile să fugă din Ucraina, împreună cu fiul unui comandant britanic decorat care a înfiinţat un fond similar în Afganistan.

Hewitt a efectuat deja o misiune pentru Help4Ukraine şi se va întoarce din nou în ţară înainte de Crăciun.

James Hewitt a contribuit, de asemenea, la crearea HOP, Humanitarian Online Payments, o organizatie care duce familiile ucrainene in case sigure din Lvov, Kiev, Marea Britanie sau UE.

Peste un milion de gospodării ucrainene au rămas fără curent după atacurile rusești, a anunțat Kirilo Timoșenko, șeful-adunct al administrației presidențiale de la Kiev, după ce ce forțele ruse au continuat să bombardeze infrastructura energetică a Ucrainei.

Instalațiile energetice din toată Ucraina au fost lovite de un nou val de atacuri rusești pe 22 octombrie, în timp ce apărarea antiaeriană de la Kiev a doborât mai multe rachete inamice deasupra capitalei ucrainene.

Autoritățile Națiunilor Unite pentru drepturile omului anunță că peste 6.000 de civili au fost uciși de la începutul războiului, iar numărul acestora este probabil mai mare decât se estimează în prezent.

În 18 octombrie, Biroul Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului a înregistrat 15.956 de victime civile: 6.322 de morți și 9.634 de răniți din 24 februarie”, a declarat Rosemary DiCarlo, subsecretarul general pentru afaceri politice și de consolidare a păcii, potrivit CNN.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani