Fostul jurnalist Ionel Dancă, noul purtător de cuvânt al PNL (surse)

Fostul jurnalist Ionel Dancă, noul purtător de cuvânt al PNL (surse)

Fostul jurnalist Ionel Dancă a devenit purtător de cuvânt al PNL, conform unei decizii luate luni de Biroul Executiv al liberalilor, au anunțat surse din partid.

 Potrivit acestora, Dancă a fost votat în unanimitate purtător de cuvânt al PNL.

Sursele citate au precizat că Ionel Dancă a anunțat că își va depune luni adeziunea la PNL.

Violeta Alexandru — ministru în Cabinetul Dacian Cioloș — va fi consilier al președintelui liberalilor, Ludovic Orban, pe probleme de bună guvernanță.

Ionel Dancă apare în echipa Platforma România 100, potrivit paginii de internet a platformei. El a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloș pentru proiecte de dezvoltare economică regională (2016) și coordonator al Unității Guvernamentale de Asistență Tehnică (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roșia Montană — Munții Apuseni și comunitățile marginalizate din Moldova (Vaslui-Iași).

În 2013 și 2014, el a ocupat funcția de consilier al Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri.

Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator și moderator TV. El a fost și coordonator academic al Masterului 'Politici de integrare europeană' de la Facultatea de Științe Politice — Departamentul de învățământ la distanță din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”