Fostul partener al premierului italian Giorgia Meloni, concediat după ce a fost înregistrat propunând o partidă de sex în grup

Fostul partener al premierului italian Giorgia Meloni, concediat după ce a fost înregistrat propunând o partidă de sex în grup

Andrea Giambruno, fostul partener al premierului italian Giorgia Meloni, a fost demis din funcția de prezentator al unei emisiuni naționale de televiziune, după ce un alt program a difuzat comentarii sexiste făcute de acesta în afara emisiunii, potrivit BBC News .

Georgia Meloni și Andrea Giambruno. FOTO Profimedia

Televiziune Mediaseta, deținută de familia fostului premier Silvio Berlusconi și la care ex- partenerul Giorgiei Meloni era prezentator, a anunțat că Giambruno (41 de ani) va păstra un rol editorial în cadrul emisiunii.

Săptămâna trecută Giorgia Meloni a anunțat că se desparte de partenerul său după ce o înregistrare a fost difuzată la o emisiune satirică.

Propuneri pentru sex în grup.

Lucrurile s-au inflamat după ce Striscia La Notizia a difuzat săptămâna trecută o înregistrare cu Giambruno în care acesta vorbea cu colegele despre o aventură pe care o avea și părea că îi face propuneri unei femei pentru sex în grup.

Mediaset a declarat că Giambruno „își cere scuze pentru jena și disconfortul provocate de comportamentul său", completând că acesta fost de acord să părăsească rolul său de pe ecran în emisiunea Diario del giorno (Jurnalul zilei) de pe canalul Rete4 al televiziunii

Televiziunea familiei Berlusconi a precizat că nu va exista nicio procedură disciplinară împotriva fostului prezentator.

Scandalul pare să amplifice tensiunile în guvernul Meloni

Există speculații potrivit cărora reacțiile provocate de scurgerea comentariilor lui Giambruno contribuie la tensiunile din cadrul guvernului Meloni.

Forza Italia, partidul fondat de Berlusconi, este unul dintre cele trei partide din coaliția de dreapta a lui Meloni, iar fiul cel mare al fostului prim-ministru, Pier Silvio Berlusconi, este șeful Mediaset, potrivit BBC News.

Atât partidul, cât și familia Berlusconi au negat că ar avea vreo legătură cu scurgerea comentariilor care au afectat-o pe Giorgia Meloni.

„Cei responsabili sunt independenți", a declarat vicepremierul Antonio Tajani, care l-a înlocuit pe Silvio Berlusconi la conducerea partidului, după moartea acestuia, în iunie anul trecut.

Giorgia Meloni și Andrea Giambruno au o fetiță

Giorgia Meloni și Andrea Giambruno au format un cuplu timp de 10 ani și au împreună o fiică, Ginevra, în vârstă de 7 ani.

Săptămâna trecută, Meloni a anunțat că ea și Giambruno s-au despărțit.

Prim-ministrul italian Giorgia Meloni , care este și liderul partidului de extremă dreapta Frații Italiei, este cunoscută pentru credința sa puternică în valorile familiei catolice tradiționale. În trecut, ea a subliniat că un copil ar trebui să aibă o mamă și un tată.

Directorul Striscia La Notizia, Antonio Ricci, declarase agenției de presă Ansa că Georgia Meloni va „descoperi într-o zi că i-am făcut o favoare".

Colegii lui Giambruno au declarat, potrivit Ansa, că acesta era cunoscut pentru că glumea pe seama relației sale cu premierul.

Agenția a relatat că nu este exclusă apariția și a altor înregistrări jenante.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?