Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu, reținut pentru distrugere prin incendiere

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu, reținut pentru distrugere prin incendiere

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a fost reținut, sâmbătă, de polițiști, fiind acuzat de distrugere, după ce ar fi incendiat mașina fostei sale prietene, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, Daniel Onoriu a fost dus în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă vor formula propunere de arestare preventivă.

Fostul pilot de raliuri este acuzat de "distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani".

Onoriu a fost audiat sâmbătă de polițiștii Secției 2 de Poliție din Capitală cu privire la incidentul petrecut în data de 26 martie.

Suspectul este acuzat că ar fi mers la adresa unde fosta lui prietenă organiza un eveniment și i-ar fi stropit acesteia autoturismul cu benzină, plecând apoi fără a-l incendia. Ulterior, el ar fi revenit și ar fi dat foc mașinii.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...