Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu, reținut pentru distrugere prin incendiere

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu, reținut pentru distrugere prin incendiere

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a fost reținut, sâmbătă, de polițiști, fiind acuzat de distrugere, după ce ar fi incendiat mașina fostei sale prietene, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, Daniel Onoriu a fost dus în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă vor formula propunere de arestare preventivă.

Fostul pilot de raliuri este acuzat de "distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani".

Onoriu a fost audiat sâmbătă de polițiștii Secției 2 de Poliție din Capitală cu privire la incidentul petrecut în data de 26 martie.

Suspectul este acuzat că ar fi mers la adresa unde fosta lui prietenă organiza un eveniment și i-ar fi stropit acesteia autoturismul cu benzină, plecând apoi fără a-l incendia. Ulterior, el ar fi revenit și ar fi dat foc mașinii.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?