Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un vot cu capul! Votez în Diaspora”

Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un vot cu capul! Votez în Diaspora”

Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un vot cu capul! Votez în Diaspora”.

Eurodeputatul  Mihai Tudose , fost prim-ministru din partea PSD, va vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale la o secţie din Bruxelles. Acesta nu dezvăluie pe cineva va vota, însă contrazice sloganul PSD referitorul la votul „cu inima”.

„Ca de fiecare dată, voi merge la vot, însă, pe 24 noiembrie, votez în Diaspora, într-o secție din Bruxelles, să văd cum decurge procesul electoral. Nu pot decât să îi îndemn pe toți brăilenii și pe toți românii să voteze, mai ales țînând cont de importanţa momentului. Este vorba despre cine ne va reprezenta în următorii cinci ani, despre un vot care poate fi doar raţional, dincolo de orice simpatii sau antipatii", a declarat fostul premier pentru  debraila.ro .

Mihai Tudose a vorbit și despre importanţa votului de pe 24 noiembrie, subliniind faptul că președintele României "va stă în fruntea CSAT-ului (n.r. Consiliul Suprem de Apărare a Țării) și va reprezenta țara în lume".

 „Eu cred că nu este vorba despre 'un vot cu inima', cum tot am auzit, ci despre un vot cu capul. Totuși, nu discutăm despre ceva lipsit de importantă, despre un subiect obișnuit, ci despre persoana pe care o vedem în fruntea CSAT-ului, despre comandantul forțelor armate, despre persoana care va conduce politica externă a României. Președintele va sta în fruntea CSAT-ului și va reprezenta țara în lume, vorbind doar despre principalele atribuţii”, a mai explicat Tudose, potrivit sursei citate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa