Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat

Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat

Fostul preşedinte american George H.W. Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost externat luni, a anunţat purtătorul său de cuvânt, Jim McGrath, printr-un mesaj în reţeaua Twitter, preluat de AFP.

"Preşedintele apreciază sincer îngrijirea excepţională, precum şi urările de însănătoşire primite", a scris McGrath.

Bush s-a întors acasă după opt zile de tratamente pentru hipotensiune şi oboseală. El era internat din 27 mai într-un spital din statul Maine, unde familia Bush are o reşedinţă de vacanţă. Fostul preşedinte a mai fost spitalizat recent, din cauza unei infecţii, în Texas, la câteva ore după funeraliile soţiei sale, Barbara Bush, care a decedat pe 17 aprilie, reaminteşte AFP.

George H.W. Bush, al 41-lea preşedinte american (1989-1993) este cel mai în vârstă dintre cei cinci foşti şefi ai Casei Albe aflaţi în viaţă; ceilalţi patru sunt fiul său, George W. Bush, Barack Obama, Bill Clinton şi Jimmy Carter. Suferind de boala Parkinson, el foloseşte de câţiva ani un scaun cu rotile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”