Fostul senator PMP Bădulescu, care vineri spunea că rămâne independent, a trecut la ALDE

Fostul senator PMP Bădulescu, care vineri spunea că rămâne independent, a trecut la ALDE

Senatorul Dorin Bădulescu, fost membru al grupului parlamentar PMP, a trecut la ALDE, potrivit Agerpres. Bădulescu susținea, vineri, că demisia din PMP nu are legătură cu afilierea la un alt partid și că deocamdată rămâne independent.

Anunțul privind trecerealui Bădulescu la formațiunea lui Tăriceanu a fost făcut joi, în plen, de Daniel Zamfir, liderul grupului parlamentar ALDE din Senat: "Domnul senator Dorin Bădulescu se alătură grupului parlamentar ALDE. Din motive de sănătate nu poate fi aici".

Deși existau deja zvonuri potrivit cărora Bădulescu ar urma să plece la ALDE, acesta susţinea vineri că deocamdată rămâne independent, opţiunea de a merge la ALDE nefiind prioritară în faţa altor variante, potrivit news.ro.

”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, a spunea el acum șase zile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc