Fotbal - Liga I: Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat pentru o dată ulterioară

Fotbal - Liga I: Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat pentru o dată ulterioară

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza terenului impracticabil, a anunţat LPF.

''Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi'', se arată în comunicatul LPF.

În primă instanţă, arbitrul George Rădulescu (Bucureşti) a constatat că terenul este îmbibat cu apă din cauza ploii insistente, iar mingea nu sare, cum stipulează regulamentul, şi a decis amânarea cu o oră a loviturii de start.

Arbitrul a ieşit din nou pe gazon, după o oră şi a testat din nou suprafaţa de joc, după care a decis că meciul nu se poate disputa. Partida a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior.AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...