Fotbal - CM 2018: Anglia nu este deocamdată printre cele mai valoroase cinci echipe naţionale (Southgate)

Fotbal - CM 2018: Anglia nu este deocamdată printre cele mai valoroase cinci echipe naţionale (Southgate)

Anglia nu este deocamdată printre cele mai valoroase cinci echipe naţionale, a estimat vineri selecţionerul Gareth Southgate, cu o zi înainte ca formaţia lui să întâlnească Belgia în finala mică a Cupei Mondiale 2018.

Anglia se află pe locul 12 în clasamentul FIFA, însă ar urma să urce graţie parcursului bun de la Mondial, scrie Reuters.

"Mă aştept să revenim în top zece când va fi anunţat clasamentul. Probabil acolo ne este locul. Nu suntem în top cinci, dar suntem competitivi împotriva acelor echipe", a afirmat Southgate într-o conferinţă de presă.

Germania, Brazilia, Belgia, Portugalia şi Argentina sunt în acest moment pe primele cinci locuri în clasamentul FIFA.

În opinia lui Southgate, Anglia se confruntă acum cu presiunea de a urca în top. "De data asta au fost aşteptări modeste, care au făcut ca presiunea să fie mai mică, dar tot a existat presiunea să trecem de grupă, să câştigăm un meci eliminatoriu, să câştigăm la lovituri de departajare", a spus tehnicianul, care a adăugat că aşteptările privind echipa sa au devenit ridicate.

Finala mică dintre Anglia şi Belgia va avea loc sâmbătă la Sankt Petersburg, de la 17,00 (ora României). AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu,editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia