Fotbal - CM 2018: Argentina îşi cere scuze după publicarea unor ''sugestii'' de seducere a rusoaicelor

Fotbal - CM 2018: Argentina îşi cere scuze după publicarea unor ''sugestii'' de seducere a rusoaicelor

Conducerea Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA) a prezentat scuze după publicarea, într-o broşură destinată suporterilor care vor merge la CM 2018, a unor ''recomandări'' privind metodele prin care pot fi seduse femeile din Rusia, scrie Reuters.

Aceste ''sugestii'', criticate ca fiind sexiste, au fost introduse într-o broşură intitulată ''Limba şi cultura rusă - Gândind la Cupa Mondială'', broşură care conţinea şi ''sfaturi'' de genul: ''Fii îngrijit!'', ''Nu fi negativ'', ''Nu trata femeile ca pe nişte obiecte''.

"O anchetă internă a stabilit că această parte a fost tipărită dintr-o eroare. Nu reflectă nici gândirea Federaţiei argentiniene de fotbal, nici a preşedintelui Claudio Tapia, nici a vreunui director din cadrul Federaţiei'', a precizat AFA într-un comunicat.

De altfel, Tapia a vizitat miercuri Casa Rusiei, institut cultural din Buenos Aires, pentru a prezenta personal scuzele.

Peste 40.000 de suporteri argentinieni şi-au rezervat bilete pentru meciurile Argentinei la CM 2018 din Rusia (14 iunie-15 iulie), care va juca în grupă cu Islanda, Nigeria şi Croaţia. AGERPRES/(autor: Adrian Drăguţ, editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: AFA/Facebook 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei