Fotbal - CM 2018: Brazilia - Neymar a participat la primul său antrenament colectiv cu balonul

Fotbal - CM 2018: Brazilia - Neymar a participat la primul său antrenament colectiv cu balonul

Atacantul Neymar a participat joi la primul antrenament colectiv cu balonul alături de echipa de fotbal a Braziliei, în ciuda unei uşoare jene datorate lungii perioade de indisponibilitate, selecţionerul Tite introducându-l printre titularii care se pregătesc pentru Cupa Mondială 2018, informează AFP.

La începutul săptămânii, celebrul număr 10, care se reface după o accidentare la piciorul drept suferită în februarie, la Paris Saint-Germain, şi-a început pregătirea fizică cu o serie de examene medicale şi antrenamente în sală.

"Neymar s-a antrenat bine", a asigurat coechipierul său Fred într-o conferinţă de presă. "Cred că la un moment dat, el a resimţit probabil o durere după ce a lovit cu piciorul solul, dar este bine", a adăugat acesta.

Neymar, vedeta echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain şi a selecţionatei Braziliei, se recuperează după operaţia de la piciorul drept mult mai rapid decât se aşteptau membrii comisiei tehnice a cvintuplei campioane mondiale, aşa cum au anunţat, miercuri, medicii fizioterapeuţi.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni la Teresopolis, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

După marele debut cu Elveţia, pe 17 iunie la Rostov, Brazilia va întâlni Costa Rica pe 22 iunie la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în cadrul Grupei E. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?