Fotbal - CM 2018: Căpitanul Suediei va lipsi de la naşterea celui de-al doilea copil pentru a juca în sferturi

Fotbal - CM 2018: Căpitanul Suediei va lipsi de la naşterea celui de-al doilea copil pentru a juca în sferturi

Căpitanul naţionalei de fotbal a Suediei, Andreas Granqvist, a declarat că va absenta de la naşterea celui de-al doilea său copil pentru a putea fi prezent pe teren la partida din sferturile Cupei Mondiale 2018, cu Anglia, care va avea loc sâmbătă.

Presa suedeză a relatat că soţia fundaşului ar putea naşte oricând în următoarele zile, însă căpitanul primei reprezentative a menţionat că nu va părăsi lotul.

''Voi rămâne cu echipa. Soţia mea este o persoană foarte puternică şi am ştiut situaţia înainte de a sosi în Rusia, nu m-a luat vestea pe neaşteptate. Dacă după meciul cu Anglia voi putea pleca rapid acasă o voi face, dar la meciul din sferturi voi fi pe teren'', a spus fundaşul Granqvist, 33 de ani.

Nu la fel a procedat şi mijlocaşul englez Fabian Delph, care nu a evoluat în partida din optimi contra Columbiei pentru a putea fi de faţă la naşterea celui de-al treilea său copil.

Suedia şi Anglia se vor confrunta sâmbătă seara, la Samara, în sferturile CM de fotbal. AGERPRES/(autor: Adrian Drăguţ, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?