Fotbal - CM 2018: Căpitanul Suediei va lipsi de la naşterea celui de-al doilea copil pentru a juca în sferturi

Fotbal - CM 2018: Căpitanul Suediei va lipsi de la naşterea celui de-al doilea copil pentru a juca în sferturi

Căpitanul naţionalei de fotbal a Suediei, Andreas Granqvist, a declarat că va absenta de la naşterea celui de-al doilea său copil pentru a putea fi prezent pe teren la partida din sferturile Cupei Mondiale 2018, cu Anglia, care va avea loc sâmbătă.

Presa suedeză a relatat că soţia fundaşului ar putea naşte oricând în următoarele zile, însă căpitanul primei reprezentative a menţionat că nu va părăsi lotul.

''Voi rămâne cu echipa. Soţia mea este o persoană foarte puternică şi am ştiut situaţia înainte de a sosi în Rusia, nu m-a luat vestea pe neaşteptate. Dacă după meciul cu Anglia voi putea pleca rapid acasă o voi face, dar la meciul din sferturi voi fi pe teren'', a spus fundaşul Granqvist, 33 de ani.

Nu la fel a procedat şi mijlocaşul englez Fabian Delph, care nu a evoluat în partida din optimi contra Columbiei pentru a putea fi de faţă la naşterea celui de-al treilea său copil.

Suedia şi Anglia se vor confrunta sâmbătă seara, la Samara, în sferturile CM de fotbal. AGERPRES/(autor: Adrian Drăguţ, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”