Fotbal - CM 2018: Cristiano Ronaldo, mărul discordiei între Dominic Thiem şi Kristina Mladenovic

Fotbal - CM 2018: Cristiano Ronaldo, mărul discordiei între Dominic Thiem şi Kristina Mladenovic

Portughezul Cristiano Ronaldo, autor a trei goluri în meciul cu Spania (3-3) de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, a devenit mărul discordiei între tenismanul austriac Dominic Thiem şi partenera sa Kristina Mladenovic (Franţa), relatează ziarul AS.

După meciul Portugalia - Spania , Mladenovic, nr. 56 WTA, a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îl consideră pe Cristiano Ronaldo cel mai bun jucător din lume: ''Fără nicio îndoială, el este cel mai bun din toate timpurile! Ronaldooooo''.

Dominic Thiem, nr. 7 mondial, recent finalist la Roland Garros, nu este însă de acord şi îl susţine în continuare pe Ronaldinho: ''Îmi place mult Ronaldo, dar nu sunt de acord cu 'Kiki'. Pentru mine, nu el este cel mai bun din toate timpurile, cel mai bun rămâne Ronaldinho''.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani