Fotbal - CM 2018: Djokovic susţine Croaţia, un deputat sârb îl insultă

Fotbal - CM 2018: Djokovic susţine Croaţia, un deputat sârb îl insultă

Un deputat al partidului de centru dreapta aflat la putere în Serbia îi consideră "idioţi" pe compatrioţii săi care susţin Croaţia la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după exemplul jucătorului de tenis Novak Djokovic.

"Doar idioţii pot susţine Croaţia. Novak nu-ţi este ruşine?", a scris, pe Twitter, Vladimir Djukanovic, ales al Partidului sârb al progresului (SNS) al preşedintelui Aleksandar Vucic.

"Eu susţin Croaţia şi mi-ar plăcea să văd cum ridică trofeul", a spus la Wimbledon tenismanul sârb, citat în presa din ţara sa. Cu câteva săptămâni înaintea Cupei Mondiale, Novak Djokovic a publicat pe contul său de Instagram o fotografie alături de jucătorii croaţi, între care Luka Modric şi Ivan Rakitic.

În cursul sfertului de finală, numeroşi sârbi s-au adunat în cafenelele din centrul Belgradului, majoritatea susţinând Rusia împotriva vecinilor croaţi.

Miercuri, Croaţia va întâlni Anglia în cea de-a doua semifinală a Cupei Mondiale 2018 pe stadionul Lujniki din Moscova (ora 21,00).
AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”