Fotbal - CM 2018: Echipa Germaniei, deţinătoarea titlului, a sosit în Rusia

Fotbal - CM 2018: Echipa Germaniei, deţinătoarea titlului, a sosit în Rusia

Naţionala de fotbal a Germaniei, deţinătoarea titlului, a sosit marţi în Rusia în vederea Cupei Mondiale 2018, competiţie care va începe joi, informează AFP.

Avionul Mannschaft a aterizat pe aeroportul Vnukovo din sudul capitalei ruse. Selecţionerul Joachim Loew, cei 23 de jucători şi staff-ul echipei au decolat pe ploaie de pe aeroportul din Frankfurt şi tot pe ploaie au sosit în cantonamentul din Vatutinki, la 40 km sud de Moscova.

Alegerea acestui loc a fost mult discutată în Germania: Vatutinki este o suburbie îndepărtată a Moscovei, prea puţin atrăgătoare, iar jucătorii vor fi cantonaţi într-un mare domeniu înconjurat de ziduri de beton.

În cadrul grupei F, Germania va întâlni Mexicul, duminică, la Moscova, apoi Suedia, la Soci (23 iunie), şi Coreea de Sud, la Kazan (27 iunie).

În afara jucătorilor şi a antrenorilor, germanii au sosit cu doi bucătari, patru medici, patru fizioterapeuţi, analişti, preparatori fizici şi o echipă dedicată relaţiilor cu presa şi logisticii.

Echipa lui Manuel Neuer şi Thomas Muller poate stârni teama. Ea a ajuns de opt ori în finală la ultimele şaisprezece CM, începând din 1954, câştigând de patru ori titlul suprem. În total, ea a fost de 12 ori în semifinale. Rezultatele înregistrate în acest an în meciurile de pregătire au fost dezamăgitoare, cu o singură victorie (la limită împotriva modestei Arabii Saudite), trei egaluri şi două înfrângeri, dintre care una pe 2 iunie împotriva Austriei (1-2), care după patru patru zile avea să fie surclasată (0-3) de Brazilia lui Neymar. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CIA și Pentagonul vor înarma și antrena forțele gherilă ucrainene în România, Polonia și Slovacia

2 Dezvăluirea unui general iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

3 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

4 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

5 Fenomen straniu în SUA