Fotbal - CM 2018: Egipteanul Mohamed Salah este optimist în privinţa recuperării sale

Fotbal - CM 2018: Egipteanul Mohamed Salah este optimist în privinţa recuperării sale

Atacantul egiptean Mohamed Salah (Liverpool), accidentat la umăr în finala Ligii Campionilor de la Kiev, cu Real Madrid, se arată optimist în privinţa recuperării sale pentru turneul final al Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia, relatează Reuters.

''Senzaţii bune...'', a postat Salah, autorul a 44 goluri în acest sezon pentru FC Liverpool, pe contul său de Twitter, sub o fotografie care îl arată în sala de gimnastică.

Federaţia egipteană de fotbal a precizat săptămâna trecută că Salah va fi refăcut în maxim trei săptămâni de la data accidentării (26 mai) pentru CM 2018 (14 iunie-15 iulie).

Vinerea trecută, fără Salah, Egiptul a remizat cu Columbia (0-0) într-un meci de pregătire, iar miercuri va susţine ultima sa verificare în compania Belgiei.

La CM 2018, Egipt face parte din Grupa A şi va juca în ordine cu Uruguay (15 iunie), Rusia şi Arabia Saudită. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale