Fotbal - CM 2018: Fostul preşedinte brazilian Lula face analiza meciurilor din închisoare

Fotbal - CM 2018: Fostul preşedinte brazilian Lula face analiza meciurilor din închisoare

Fostul preşedinte al Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva a furnizat din celula sa de închisoare o analiză a meciului Selecao cu Elveţia (1-1), disputat duminică în grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, relatează DPA.

Lula, care ispăşeşte începând din aprilie o sentinţă de 12 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, a transmis analiza meciului la postul TVT din Sao Paulo, unde şi-a început cariera politică.

''Debutul naţionalei a confirmat judecata pe care am repetat-o mereu: antrenamentul este antrenament şi jocul este joc. Nu am jucat destul de bine şi rezistenţa cu care am avut de a face a blocat meciul Braziliei'', a scris Lula în analiza sa.

Ex-preşedintele brazilian a avertizat Selecao să nu ia de sus selecţionata Costa Rica în meciul programat pe 22 iunie la Sankt Petersburg: ''Să fim atenţi pentru că toţi ştim că într-o zi micul David poate înfrânge uriaşul Goliat''.

În octombrie, sunt programate alegerile prezidenţiale în Brazilia, iar Lula era considerat mare favorit înainte de a fi închis. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...