Fotbal - CM 2018: Fostul preşedinte brazilian Lula face analiza meciurilor din închisoare

Fotbal - CM 2018: Fostul preşedinte brazilian Lula face analiza meciurilor din închisoare

Fostul preşedinte al Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva a furnizat din celula sa de închisoare o analiză a meciului Selecao cu Elveţia (1-1), disputat duminică în grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, relatează DPA.

Lula, care ispăşeşte începând din aprilie o sentinţă de 12 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, a transmis analiza meciului la postul TVT din Sao Paulo, unde şi-a început cariera politică.

''Debutul naţionalei a confirmat judecata pe care am repetat-o mereu: antrenamentul este antrenament şi jocul este joc. Nu am jucat destul de bine şi rezistenţa cu care am avut de a face a blocat meciul Braziliei'', a scris Lula în analiza sa.

Ex-preşedintele brazilian a avertizat Selecao să nu ia de sus selecţionata Costa Rica în meciul programat pe 22 iunie la Sankt Petersburg: ''Să fim atenţi pentru că toţi ştim că într-o zi micul David poate înfrânge uriaşul Goliat''.

În octombrie, sunt programate alegerile prezidenţiale în Brazilia, iar Lula era considerat mare favorit înainte de a fi închis. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…

5 Expo-nuri în Poliția Română?