Fotbal - CM 2018: ''Joacă aşa cum ai făcut-o întotdeauna'', i-a transmis Rivaldo lui Neymar

Fotbal - CM 2018: ''Joacă aşa cum ai făcut-o întotdeauna'', i-a transmis Rivaldo lui Neymar

''Neymar, joacă aşa cum ai făcut-o întotdeauna şi nu da atenţie la comentariile din alte ţări, pentru că mulţi sunt deja acasă!'', a transmis Rivaldo, joi, înaintea meciului din sferturile de finală al ''Selecao'', cu Belgia, la Cupa Mondială de fotbal 2018.

"Dacă trebuie să faci driblinguri, fă-le. Dacă vrei să înscrii un gol, înscrie-l. Şi dacă trebuie să cazi la faulturile adversarilor, cazi, iar dacă trebuie să câştigi timp pe teren, câştigă. Pentru că toată lumea face la fel", a adăugat fostul internaţional brazilian, în vârstă de 46 de ani, pe pagina sa de Instagram.

Rivaldo, sancţionat la Cupa Mondială din 2002 pentru că a simulat o accidentare la cap deşi balonul îl lovise în burtă, a reacţionat la declaraţia selecţionerului Mexicului, după victoria brazilienilor (2-0) în optimile de finală . Juan Carlos Osorio a afirmat că Neymar "este o ruşine pentru fotbal''.

"Tu vei fi omul Cupei Mondiale şi idolul ţării noastre, iar acest lucru deranjează multă lume. Nu ştiu de ce", a mai spus Rivaldo.

La Mondialul din Rusia, Neymar a fost ţinta ironiilor şi a criticilor pentru schimbările sale constante de coafură şi căzăturile sale spectaculoase, multe considerate simulări. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”