Fotbal - CM 2018: Jucătorii brazilieni vor fi recompensaţi cu 10 milioane euro dacă vor câştiga titlul mondial

Fotbal - CM 2018: Jucătorii brazilieni vor fi recompensaţi cu 10 milioane euro dacă vor câştiga titlul mondial

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) îi va recompensa cu suma totală de 10 milioane euro pe componenţii Selecao, dacă aceştia se vor întoarce din Rusia cu cel de-al şaselea titlu mondial, informează cotidianul sportiv Marca.

Acordul referitor la primele pentru Cupa Mondială 2018 a fost încheiat săptămâna trecută de conducerea CBF, comisia tehnică şi jucători, însă nu a fost divulgat până marţi, la Soci, precizează publicaţia iberică.

Conform înţelegerii, fiecare internaţional brazilian va primi 432.000 euro în cazul victoriei finale, selecţionerul Tite urmând să încaseze o sumă similară.

Valoarea este mai mult decât triplă în raport cu primele de 129.000 euro încasate de jucătorii brazilienii în 2002, la ultimul titlu mondial cucerit de naţionala "Canarinha".

În 1994, după succesul de la Cupa Mondială din Statele Unite, primele încasate de Romario, Bebeto şi colegii lor s-au ridicat la numai 34.000 de euro, reaminteşte Marca. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache