Fotbal - CM 2018: Luka Modric - Este cel mai mare succes din istoria sportului croat

Fotbal - CM 2018: Luka Modric - Este cel mai mare succes din istoria sportului croat

Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, consideră că accederea, pentru prima dată în istorie, în finala Cupei Mondiale de fotbal, după victoria în faţa Angliei (2-1), reprezintă "cel mai mare succes din istoria sportului croat", informează agenţia EFE.

"Însă nu ne vom opri aici", a avertizat mijlocaşul lui Real Madrid, care a asigurat că jucătorii croaţi săi pot fi "fericiţi şi mândri" pentru performanţa lor. El a subliniat "încrederea" pe care o are în echipă şi în posibilităţile acesteia, precum şi unitatea care există în cadrul grupului, pe care o consideră fundamentală.

Comentând evoluţia în faţa Angliei, căpitanul Croaţiei a precizat: "Ne-am creat ocazii şi ştiam că putem câştiga. Am revenit anterior de două ori, după ce am fost conduşi".

În vârstă de 30 ani, Luka Mocric a devenit miercuri fotbalistul croat cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (11), egalându-l pe compatriotul său Dario Simic, retras din activitate în 2010, pe care îl va depăşi cu ocazia finalei programate duminică, la Moscova.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Câh...

4 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

5 VIDEO Erdogan e bolnav? / Sunt suspiciuni că ar avea o boală incurabilă