Fotbal - CM 2018: Maradona oferă o recompensă pentru identificarea celui care a anunţat moartea sa

Fotbal - CM 2018: Maradona oferă o recompensă pentru identificarea celui care a anunţat moartea sa

Diego Maradona a oferit o recompensă de circa 10.000 de dolari pentru identificarea autorului unor înregistări vocale postate pe net care au anunţat moartea sa, după ce fostul mare fotbalist s-a simţit rău marţi, în timpul meciului Argentina -Nigeria de la Cupa Mondială 2018, scrie AFP.

"Am dat instrucţiuni pentru o ofertă de 300.000 de pesos pentru persoana care va oferi date precise şi fiabile despre autorul acestor înregistrări", a declarat pentru ziarul Clarin avocatul lui Maradona, Matias Morla.

Legendarul fotbalist argentinian, prezent în tribune la meciul pe care naţionala ţării sale l-a câştigat dramatic în faţa reprezentativei Nigeriei (2-1), în Grupa D a Cupei Mondiale 2018, a negat că ar fi fost transportat la spital după încheierea jocului.

"El Pibe d'Oro", în vârstă de 57 ani, a trăit la intensitate maximă partida compatrioţilor săi, însă la un moment dat a început să se simtă rău şi a primit îngrijiri din partea paramedicilor prezenţi la stadion, aşa cum s-a putut vedea din imaginile postate pe reţelele de socializare.

Potrivit lui Morla, Maradona "a avut o creştere a presiunii" arteriale şi "nu este prima oară. Aşa vede şi trăieşte Diego meciurile, întâi ca jucător şi acum ca suporter".

Maradona, care are 57 de ani, a fost sfătuit de medici să se odihnească şi să nu rămână la repriza a doua a meciului cu Nigeria. "Să-i ceri asta lui Maradona e ca şi cum i-ai cere unui copil să nu-şi iubească mama", a spus Morla.

În înregistrările vizate de Maradona, o voce de bărbat cu accent argentinian spune că Maradona a fost internat şi a murit după un stop cardiac.

"Surorile lui Maradona l-au auzit, nu puteau să mă contacteze şi nici pe Diego. Una din ele s-a simţit rău, nu poţi lăsa să se întâmple aşa ceva", a continuat avocatul.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?