Fotbal - CM 2018: Neymar a trăit 'cel mai trist moment' al carierei sale cu Belgia

Fotbal - CM 2018: Neymar a trăit 'cel mai trist moment' al carierei sale cu Belgia

Starul brazilian Neymar a afirmat sâmbătă că a "trăit cel mai trist moment" al carierei sale în meciul pierdut în faţa Belgiei (2-1), care a pus capăt visului său de a câştiga prima sa Cupă Mondială.

"Pot să spun că este cel mai trist moment al carierei mele, durerea este foarte mare, pentru că noi ştiam că putem să o facem, ştiam că avem o şansă să mergem mai departe, să facem istorie, dar nu a fost să fie", a scris nr.10 al "Selecao" pe contul său de Instagram.

Mesajul său este însoţit de o fotografie cu el în timp ce se roagă, în genunchi pe teren, cu mâinile în aer.

"Este dificil să-ţi regăseşti forţa pentru a reveni şi să joci fotbal, dar sunt convins că Dumnezeu îmi va energia necesară pentru a depăşi această situaţie", a adăugat jucătorul lui PSG, devenit anul trecut cel mai scump jucător de pe planetă (222 milioane euro).

"Selecao" este aşteptată să sosească în Brazilia duminică. AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!