Fotbal - CM 2018: Neymar, şicanat din nou de durere la antrenament

Fotbal - CM 2018: Neymar, şicanat din nou de durere la antrenament

Neymar, atacantul vedetă al naţionalei de fotbal a Braziliei, victima unei lovituri duminica trecută în meciul cu Elveţia (1-1), de la Cupa Mondială 2018, s-a retras marţi de la antrenamentul "Selecao" şchiopătând, scurtându-şi astfel şedinţa de pregătire din cauza unor dureri la glezna dreaptă, a anunţat Federaţia braziliană (CBF), care a dat însă asigurări că el va fi în condiţii optime miercuri.

Starul lui PSG a participat fără jenă la debutul sesiunii, dar la un schimb de mingi în efectiv redus, Neymar s-a ţinut de glezna dreaptă şi a intrat direct la vestiare şchiopătând uşor, suscitând temeri după aproape patru luni de la operaţia de la piciorul drept.

"El nu s-a retras din cauza durerilor la nivelul piciorului, ci doar la nivelul gleznei drepte, din cauza numărului de faulturi pe care le-a suferit duminică. El se va antrena normal miercuri", a declarat un purtător de cuvânt al CBF.

"Cum se plângea de dureri în această zonă, staff-ul medical a decis să-l lase pe mâna kinetoterapeuţilor şi să-l trateze o zi în plus, deci mâine (miercuri) el se va antrena normal", a adăugat responsabilul CBF, cu trei zile înaintea meciului crucial cu Costa Rica de vineri.

Mijlocaşul Coutinho, prietenul bun al lui Neymar, a vrut să dea asigurări în faţa presei: "Astăzi, a fost mai mult o sesiune de recuperare. Eu cred că el a simţit un pic de durere, dar nimic anormal", a precizat jucătorul Barcelonei.

"Neymar este unul din cei mai buni jucători din lume. Să joci cu el în echipă este un mare atu, este un jucător de mare importanţă. Când este pe teren, el este un ajutor impresionant, un tip valoros care face faţă întotdeauna adversarilor, creează jocul, spaţii", a adăugat Coutinho.

După egalul surprinzător cu Elveţia, cvintuplii campioni mondiali nu mai au dreptul să greşească în Grupa E, urmând să joace vineri cu Costa Rica şi apoi cu Serbia pe 27 iunie. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…