Fotbal - CM 2018: Poliţia thailandeză a arestat 6.500 de persoane pentru pariuri ilegale

Fotbal - CM 2018: Poliţia thailandeză a arestat 6.500 de persoane pentru pariuri ilegale

Aproximativ 6.500 de persoane au fost reţinute de poliţia thailandeză de la lansarea unei campanii pentru combaterea pariurilor ilegale la meciurile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, au anunţat, luni, surse oficiale, citate de agenţia spaniolă EFE.

De când a debutat Cupa Mondială, pe 14 iunie, competiţie urmărită cu mare interes în Thailanda, poliţia a confiscat aproximativ 845.000 de dolari, iar printre cei arestaţi s-au numărat 250 de jucători la pariuri.

Legile thailandeze interzic jocurile de noroc, cu excepţia celor organizate de stat, sancţionându-se cu pedepse de până la un an de închisoare.

Conform unui studiu al Universităţii din Chulalongkorn, aproximativ 2,5 milioane de thailandezi participă la pariuri, iar dintre aceştia 600.000 de tineri cu vârste între 15 şi 25 de ani. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...