Fotbal - CM 2018: Poliţia thailandeză a arestat 6.500 de persoane pentru pariuri ilegale

Fotbal - CM 2018: Poliţia thailandeză a arestat 6.500 de persoane pentru pariuri ilegale

Aproximativ 6.500 de persoane au fost reţinute de poliţia thailandeză de la lansarea unei campanii pentru combaterea pariurilor ilegale la meciurile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, au anunţat, luni, surse oficiale, citate de agenţia spaniolă EFE.

De când a debutat Cupa Mondială, pe 14 iunie, competiţie urmărită cu mare interes în Thailanda, poliţia a confiscat aproximativ 845.000 de dolari, iar printre cei arestaţi s-au numărat 250 de jucători la pariuri.

Legile thailandeze interzic jocurile de noroc, cu excepţia celor organizate de stat, sancţionându-se cu pedepse de până la un an de închisoare.

Conform unui studiu al Universităţii din Chulalongkorn, aproximativ 2,5 milioane de thailandezi participă la pariuri, iar dintre aceştia 600.000 de tineri cu vârste între 15 şi 25 de ani. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”