Fotbal - CM 2018: Real Madrid dezminte că ar fi făcut o ofertă de 310 milioane euro pentru Neymar

Fotbal - CM 2018: Real Madrid dezminte că ar fi făcut o ofertă de 310 milioane euro pentru Neymar

Clubul de fotbal Real Madrid a dezminţit informaţia conform căreia ar fi înaintat o ofertă de 310 milioane euro pentru transferul atacantului brazilian Neymar de la campioana en titre a Franţei, Paris Saint-Germain, informează Reuters.

Postul spaniol de televiziune TVE a anunţat luni că deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor a făcut o ofertă grupării pariziene pentru achiziţionarea lui Neymar, cel mai scump fotbalist al plantei, căruia PSG i-a achitat anul trecut clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro, pentru a-l putea aduce pe Parc des Princes.

"Având în vedere informaţiile transmise de TVE cu privire la o presupusă ofertă a lui Real Madrid pentru PSG şi jucătorul său Neymar, Real Madrid CF precizează că această informaţie este complet falsă", a precizat clubul madrilen într-un comunicat.

"Real Madrid nu a făcut nicio ofertă clubului PSG sau jucătorului", a adăugat câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Champions League.

Neymar se află în prezent în Rusia alături de naţionala Braziliei, care luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campioană mondială.
AGERPPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...