Fotbal - CM 2018: Un german a călătorit 2.400 km într-un tractor pentru a asista la debutul campioanei mondiale

Fotbal - CM 2018: Un german a călătorit 2.400 km într-un tractor pentru a asista la debutul campioanei mondiale

Suporterul german Huberth Wirth a sosit duminică la stadionul Lujniki din Moscova, cu două ore înainte ca naţionala ţării sale să debuteze la Cupa Mondială de fotbal 2018, împotriva Mexicului, la bordul unui tractor cu remorcă, după o călătorie de 30 de zile şi aproximativ 2.400 km, informează agenţia DPA.

Neobişnuitul mijloc de transport utilizat de Wirth a fost decorat cu steagurile Germaniei şi Rusiei, precum şi cu inscripţia "Hello Moscow". Fanul german a călătorit, împreună cu câinele său, din oraşul Neuhausen şi până în capitala rusă cu o viteză medie de 20 km/h.

"Mă simt foarte bine", a declarat el după ce şi-a parcat tractorul în faţa stadionului moscovit, sub privirile poliţiştilor ruşi, care s-au arătat impresionaţi de vehiculul germanului.

Wirth a precizat că a avut parte de o călătorie "minunată", iar "întâlnirea cu toţi aceşti oameni a fost cea mai frumoasă parte".

Întrebat de ce a ales un tractor, fanul german a răspuns: "Este pur şi simplu hobby-ul meu".

Selecţionata Mexicului a învins campioana mondiale en titre, Germania , cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, prin golul marcat de Hirving Lozano (35). AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) dpa/ www.stuttgarter-zeitung.de


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...