Fotbal - Copa America: Messi, trezit la miezul nopţii de colegi pentru a-i cânta La mulţi ani

Fotbal - Copa America: Messi, trezit la miezul nopţii de colegi pentru a-i cânta La mulţi ani

Lionel Messi a fost luat prin surprindere de colegii săi din naţionala Argentinei, alături de care participă la Copa America, în Brazilia, şi care l-au trezit pe starul Barcelonei la miezul nopţii, pentru a-i cânta "La mulţi ani" cu ocazia împlinirii vârstei de 34 ani, informează EFE.

Messi a primit diverse cadouri din partea coechipierilor săi, printre care un bidon cu apă sfinţită, un parfum, un borcan cu "dulce de leche" (dulceaţă de lapte), un pachet cu iarbă mate şi diverse băuturi alcoolice.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru că m-aţi făcut să petrec o zi specială, deşi nu alături e familie, de care îmi este foarte dor în aceste momente", a scris Messi pe contul său de Instagram, pe care a postat şi un video cu momentul în care fotbaliştii argentinieni au intrat în camera sa, trezindu-l din somn pentru a-l felicita.

Messi şi colegii săi se află la facilităţile pe care Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) le are în provincia Buenos Aires, unde naţionala "albiceleste" este cantonată pe durata turneului Copa America din Brazilia.

Soţia sa, Antonela Roccuzzo, i-a transmis la rândul ei un mesaj de felicitare pe Instagram, în care a scris: "La mulţi ani, dragostea mea. Te iubim mai mult în fiecare zi. Eşti totul pentru noi şi ne este atât de dor de tine!"

Lionel Messi şi coechipierii săi s-au antrenat joi dimineaţă în vederea meciului de luni, împotriva Boliviei, din cadrul ultimei etape a Grupei A de la Copa America, în care Argentina este lider, cu 7 puncte, având deja asigurată calificarea în sferturile de finală.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

2 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

3 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

4 Așa o fi?

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile