Fotbal - EURO 2020: 40.000 de persoane autorizate să asiste la semifinalele şi finala de pe Wembley

Fotbal - EURO 2020: 40.000 de persoane autorizate să asiste la semifinalele şi finala de pe Wembley

Semifinalele şi finala Campionatului European de fotbal - EURO 2020 se vor disputa în faţa a 40.000 de suporteri, pe stadionul Wembley din Londra, cea mai mare mulţime care se va reuni în Marea Britanie în ultimele 15 luni, după ce autorităţile au mărit luni limita permisă la evenimentele publice, informează AFP.

"Vrem să adunăm probe suplimentare cu privire la modul în care putem relua marile evenimente în deplină siguranţă", a spus ministrul britanic al Culturii, Oliver Dowden.

Aceasta reprezintă pentru EURO 2020 o trecere la aproape 50% din capacitatea arenei Wembley, în ciuda anunţului premierului Boris Johnson privind amânarea cu patru săptămâni a ridicării complete a restricţiilor legate de Covid-19, din cauza unei creşteri a infectărilor cauzate de varianta Delta.

 

Foto: (c) ANDY RAIN  / EPA


 

Deţinătorii de bilete la meciurile de pe "templul" fotbalului englez vor trebui să furnizeze dovada vaccinării complete sau rezultatul unui test negativ pentru Covid-19, efectuat recent.

Turneul de tenis de la Wimbledon va fi, de asemenea, autorizat să funcţioneze la 50% din capacitate, în cele două săptămâni de competiţie, după ce anul trecut a fost anulat din cauza crizei sanitare.

Finala feminină, programată pe 10 iulie, şi cea masculină, care va avea loc în ziua următoare, vor putea fi urmărite de un număr de 15.000 de spectatori, pe terenul central.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!