Fotbal - Liga Campionilor: Bayern Munchen - Real Madrid, în sferturile de finală

Fotbal - Liga Campionilor: Bayern Munchen - Real Madrid, în sferturile de finală

Echipa spaniolă Real Madrid, deținătoarea trofeului, va întâlni campioana Germaniei, Bayern Munchen, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, conform tragerii la sorți care a avut loc vineri, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția).

Cele două forțe ale fotbalului continental s-au întâlnit de opt ori până acum de șase ori în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, fiecare dintre ele obținând câte trei victorii.

Ultimul duel dintre Real și Bayern a avut loc în semifinalele ediției 2013/2014, când spaniolii s-au impus cu scorul general de 5-0 (1-0 și 4-0 la Munchen).

Tragerea la sorți de vineri a fost efectuată de galezul Ian Rush, fostul atacant-vedetă al echipei FC Liverpool, ambasadorul finalei Champions League 2016-2017, care se va disputa pe Millennium Stadium din Cardiff, în data de 3 iunie.

Atletico Madrid (Spania) — Leicester City (Anglia)
Borussia Dortmund (Germania) — AS Monaco (Franța)
Bayern Munchen (Germania) — Real Madrid (Spania)
Juventus Torino (Italia) — FC Barcelona (Spania)

Meciurile tur se vor disputa pe 11 și 12 aprilie, pe terenul primelor formații, în timp ce partidele retur vor avea loc pe 18 și 19 aprilie.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”