Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2

Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2

Campioana CFR Cluj a debutat cu o victorie chinuită, 2-1 (1-0) cu Academica Clinceni, duminică seara, în deplasare, în noul sezon al Ligii I de fotbal.

CFR a deschis scorul în min. 15, prin Valentin Costache (15), care a marcat din centrarea lui Ciprian Deac, după ce acesta l-a busculat pe Mihai Dobrescu.

Academica a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, prin internaţionalul moldovean Eugeniu Cebotaru (48 - penalty), în urma unui fault comis de Kevin Boli asupra lui Jovan Markovic.

Tânărul Claudiu Petrila (74) a marcat golul victoriei echipei antrenate de Dan Petrescu, la capătul unei faze la care Deac a contribuit cu centrarea, iar Alex Chipciu cu o recentrare. Petrila, intrat în min. 69 în locul lui Costache, a marcat primul său gol în Liga I.

Fotbalistul bulgar Asen Ceandarov, la meciul său de debut în tricoul ilfovenilor, a ratat o mare şansă de a aduce un punct echipei Academica, şutând peste poartă din poziţie ideală de la 8 metri (87).

Academica Clinceni - FC CFR 1907 Cluj 1-2 (0-1), Clinceni Arena - Clinceni
Au marcat: Eugeniu Cebotaru (48 - penalty), respectiv Valentin Costache (15), Claudiu Petrila (74).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Romică Bîrdeş (Piteşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Academica Clinceni /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”