Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 1-0

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 1-0

Astra Giurgiu a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Alexandru Ioniță II (21).

Astra a terminat partida în zece oameni, după ce Bogdan Chipirliu a primit al doilea cartonaș galben în min. 88, pentru simulare. Primul avertisment îl văzuse în min. 80.

Concordia, care rămâne fără victorie după cinci etape, a ratat ocazii prin Romario Korzorg (40) și Ronaldo Deaconu (47), iar pe final a fost din nou aproape să înscrie, însă Kortzorg a trimis în bară (90+4), iar apoi reluarea lui Marian Cristescu din apropiere a fost respinsă de portarul Plamen Iliev. Înainte de șutul lui Kortzorg, ilfovenii au acuzat henț în careu la polonezul Polczak, la șutul lui Tipuric.

Astra a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I.

AFC Astra Giurgiu — CS Concordia Chiajna 1-0 (1-0), Stadion "Marin Anastasovici" — Giurgiu
A marcat: Alexandru Ioniță II (21).
Cartonaș roșu: Bogdan Chipirliu (Astra, 89).
Arbitru: George Rădulescu (București); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”