Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - FCSB 2-1

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - FCSB 2-1

Astra Giurgiu a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.

FCSB a suferit a treia înfrângere consecutivă, după 0-2 cu FC Botoşani în Liga I şi 2-3 cu FC Alaşkert în turul al doilea preliminar al Europa League, ambele pe teren propriu.

Astra a deschis scorul prin Valentin Gheorghe (20), după o greşeală a lui Mihai Bălaşa, schimbat în finalul primei reprize. Răzvan Oaidă a restabilit egalitatea cu un şut deviat (28). Denis Alibec a marcat golul victoriei echipei antrenate de Dan Alexa (75), după o minge pierdută de Ionuţ Vînă în faţa propriului careu.

Giurgiuvenii au mai avut două ocazii mari de gol, prin Denis Alibec (9), dar portarul Andrei Vlad a respins, şi Constantin Dima (29), la care Iulian Cristea a respins de pe linia porţii.

FCSB a fost condusă la acest meci de pe banca tehnică de antrenorul interimar Vergil Andronache, care a început cu patru debutanţi în tricoul ''roş-albastru'', Valentin Creţu, Aristeidis Soiledis, Ionuţ Panţîru şi Lukasz Gikiewicz.

AFC Astra Giurgiu - FCSB 2-1 (1-1), Stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
Au marcat: Valentin Gheorghe (20), Denis Alibec (75), respectiv Răzvan Oaidă (28).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FCSB /Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale