Fotbal - Liga I: Campioana CFR Cluj încheie sezonul regulat cu o victorie la Craiova, 2-0 cu Universitatea

Fotbal - Liga I: Campioana CFR Cluj încheie sezonul regulat cu o victorie la Craiova, 2-0 cu Universitatea

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat.

Campioana şi-a demonstrat valoarea, câştigând prin golul înscris de Mario Rondon (9), după o minge respinsă greşit de Ivan Martic, şi prin autogolul lui Martic (67).

Universitatea a început ezitant meciul şi a primit gol, dar apoi a dominat jocul şi şi-a creat numeroase ocazii de gol, având şi două bare.

Dan Nistor (18) a şutat în bară de la circa 14 metri, apoi Arlauskis (22) a fost providenţial la şuturile lui Mihăilă şi Koljic, Boli respingând şutul din unghi al lui Mihăilă. Arlauskis s-a remarcat şi la şutul lui Cosic (25). Manea a blocat şi el un şut al aceluiaşi Cosic (32).

Universitatea putea intra la cabine la egalitate cu CFR, dar Arlauskis a reţinut în doi timpi mingea liftată trimisă de Cicâldău (45+4), portarul lituanian deviind în bară mingea trimisă cu capul de Ivan (45+6), din centrarea lui Nistor.

Universitatea a continuat să preseze şi după pauză, dar nu a mai reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol. Rondon a fost cel care a şutat în bară (53).

Nistor a tras peste poartă (61), la una dintre acţiunile gazdelor.

CFR a tranşat soarta partidei în min. 67, când Manea a reuşit o cursă remarcabilă, l-a depăşit pe Bancu, iar centrarea sa a fost deviată în proprie poartă de Martic. Oaspeţii au mai avut un şut periculos prin Djokovic (71) şi câteva contraatacuri care nu s-au materializat.

După un prim avertisment la instalaţia de amplificare a stadionului, meciul a fost întrerupt pentru circa două minute în min. 38, pentru obiecte aruncate de spectatori către Alex Chipciu, care trebuia să execute un corner.

Şi în tur, CFR s-a impus cu 2-0.

CFR Cluj este neînvinsă de şase etape, în care are patru victorii şi două egaluri. Universitatea venea după trei victorii consecutive.

Universitatea Craiova - FC CFR 1907 Cluj 0-2 (0-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Mario Rondon (9), Ivan Martic (67, autogol).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)
Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Valentin Mateescu (Ploieşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…