Fotbal - Liga I: CFR Cluj - Pandurii 0-1

Fotbal - Liga I: CFR Cluj - Pandurii 0-1

Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată în mare dificultate, din punct de vedere financiar și al lotului de jucători, a produs o surpriză prin victoria cu scorul de 1-0 (1-0) în fața formației CFR Cluj, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fundașul Marian Pleașcă (30), cu un șut din afara careului.

Clujenii au evoluat modest în acest meci și au suferit prima lor înfrângere pe teren propriu în acest campionat, în nouă etape, după cinci victorii și trei egaluri.

Oaspeții au avut o bară, prin Ovidiu Herea (61) și ar fi putut primi penalty în minutul 35, la un duel între Camora și Herea.

Înaintea partidei a avut loc o mică ceremonie, care i-a avut în centru pe fundașii Ionuț Larie și Mario Camora, înaintea unui meci jubiliar pentru ei. Pentru Ionuț Larie a fost meciul cu numărul 100 la CFR, iar pentru Mario Camora partida 200. Fiecare a primit din partea președintelui Iuliu Mureșan un tricou având inscripționat pe spate numărul de jocuri amintit.

CFR venea după trei victorii consecutive în campionat, iar gorjenii după patru etape fără victorie (trei eșecuri — toate în deplasare, un egal). În tur scorul a fost egal, 1-1.

Pandurii e neînvinsă de patru jocuri la Cluj, cu CFR: trei victorii, un egal.

CFR 1907 Cluj — CS Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-1), Stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca
A marcat: Marian Pleașcă (30).
Cartonaș roșu: Denis Brînzan (Pandurii, 90+5).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...