Fotbal - Liga I: Dinamo - CFR Cluj 0-2

Fotbal - Liga I: Dinamo - CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (2-0), joi seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Campioana a tranşat disputa încă din prima repriză, când au marcat Gabriel Debeljuh (14), după ce Ricardo Grigore a alunecat lângă atacantul croat, şi Adrian Păun (44 - penalty), în urma unui fault comis de Ante Puljic asupra lui Debeljuh).

Dinamo a pierdut doi jucători importanţi în prima repriză, Aleix Garcia şi Ante Puljic, ambii accidentaţi.

Dinamo a încheiat meciul în zece jucători, după Florin Bejan a primit al doilea cartonaş galben la ultima fază a meciului (90+3).

De la venirea antrenorului Edi Iordănescu, CFR Cluj a câştigat toate cele trei meciuri de campionat cu acelaşi scor, 2-0.

Clujenii au un bilanţ de şase victorii şi un egal în deplasare în acest campionat, fără gol primit în ultimele patru deplasări.

Dinamo venea după trei victorii consecutive în campionat.

FC Dinamo Bucureşti - CFR 1907 Cluj 0-2 (0-2), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Gabriel Debeljuh (14), Adrian Păun (44 - penalty).
Cartonaş roşu: Florin Bejan (Dinamo, 90+3).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”