Fotbal - Liga I: Dinamo, prima victorie după 15 etape, 1-0 cu Chindia Târgovişte

Fotbal - Liga I: Dinamo, prima victorie după 15 etape, 1-0 cu Chindia Târgovişte

Dinamo Bucureşti a pus capăt unei serii de 15 meciuri consecutive fără victorie în Liga I, prin succesul cu 1-0 (0-0) obţinut în faţa echipei Chindia Târgovişte, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 19-a.

Dinamo a câştigat cu multă şansă, printr-un gol marcat de internaţionalul moldovean Cătălin Carp (62), aflat la al doilea său meci pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Chindia a ratat multe ocazii de gol, printre care şi un penalty. Fostul dinamovist Daniel Popa a şutat în bară (83), lovitura de pedeapsă fiind acordat după o intrare brutală a portarului Plamen Iliev la Răzvan Matiş.

Popa a mai şutat o dată în bară (60), după o minge pierdută de Andre Pinto.

Portarul Iliev a fost cel mai bun om al meciului, cu intervenţii remarcabile la Cristian Neguţ (31), Popa (83) şi Matiş (90+5).

După acest eşec, Dinamo a părăsit ultimul loc al clasamentului. Acesta a fost totodată prima victorie obţinută de Mircea Rednic în acest mandat.

Chindia a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, două egaluri şi trei eşecuri, iar în ultimele trei meciuri nu a marcat.

FC Dinamo Bucureşti - AFC Chindia Târgovişte 1-0 (0-0), Stadion Dinamo - Bucureşti
A marcat: Cătălin Carp (62).
Daniel Popa (Chindia) a ratat un penalty în min. 83 (bară).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...