Fotbal - Liga I: Dunărea Călăraşi - FCSB 1-1

Fotbal - Liga I: Dunărea Călăraşi - FCSB 1-1

Vicecampioana FCSB a terminat la egalitate cu Dunărea Călăraşi, 1-1 (1-1), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, prima din 2019.

FCSB, la debutul antrenorului Mihai Teja pe banca tehnică a roş-albaştrilor, a deschis scorul prin Dennis Man (16), cu un şut splendid din afara careului, la colţul lung. Dunărea, care a adus 12 jucători şi care s-a despărţit de 17, a egalat în min. 30, prin senegalezul Mediop Ndiaye, după erori comise de fundaşul Bogdan Planic, căpitanul echipei, şi portarul Cristian Bălgrădean.

Gazdele au mai avut o ocazie bună prin Ndiaye (45+3), în timp ce FCSB a irosit oportunităţi prin Man (50), Florinel Coman (59) şi Harlem Gnohere (90+5).

Antrenorul echipei din Călăraşi, Dan Alexa, a fost trimis în tribună de arbitrul Ovidiu Haţegan (90), după protestele tehnicianului pentru faptul că portarul Bălgrădean l-a lovit în săritură cu genunchii pe Alin Dobrosavlevici.

Dunărea venea după şase eşecuri consecutive şi a ajuns la 14 etape la rând fără victorie (6 egaluri, 8 înfrângeri). În tur, FCSB s-a impus cu 2-0.

FCSB are doar două victorii în ultimele cinci etape, două eşecuri şi un egal.

Dunărea a reuşit să o elimine pe FCSB din Cupa României, învingând cu 2-1 în optimi, la Călăraşi.

AFC Dunărea Călăraşi - FCSB 1-1 (1-1), Stadion ''Ion Comşa'' - Călăraşi
Au marcat: Mediop Ndiaye (30), respectiv Dennis Man (16).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”