Fotbal - Liga I: Farul Constanţa - Dinamo 3-0

Fotbal - Liga I: Farul Constanţa - Dinamo 3-0

Farul Constanţa a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

Farul a deschis scorul prin spaniolul Jefte Betancor (12), care a înscris din întoarcere, după centrarea lui Bradley de Nooijer. Gazdele şi-au majorat diferenţa după pauză printr-un gol antologic înscris de acelaşi atacant iberic (54), cu un şut la circa 60 de metri, din propria jumătate de teren, profitând de faptul că portarul Mihai Eşanu era ieşit dintre buturi. George Ganea (57) a parafat victoria constănţenilor, profitând de preluarea greşită a lui Ionuţ Amzar.

Farul a avut două bare, semnate de Jefte Betancor (16) şi Andrei Ciobanu (61 - direct din corner), care a mai ratat două ocazii mari de gol în min. 66.

O fază controversată s-a petrecut în debutul reprizei secunde, când de Nooijer a comis un fault la o fază periculoasă a oaspeţilor, dar nu a primit al doilea cartonaş galben.

FC Farul Constanţa - FC Dinamo Bucureşti 3-0 (1-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Jefte Betancor (12, 54), George Ganea (57).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Sebastian Colţescu (Craiova)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Farul Constanța /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria